Termeni și Condiții

Audio Bazar - Primul site de anunturi dedicat exclusiv categoriei muzicale.

TERMENI ȘI CONDIȚII AUDIOBAZAR.RO

1. Audiobazar.ro este o piață / locație

Audiobazar.ro acționează ca o piață / locație pentru a permite utilizatorilor care respectă Termenii de utilizare și politicile Audiobazar.ro să ofere, să vândă și să cumpere instrumente muzicale și echipamente audio de la alți utilizatori. În timp ce Audiobazar.ro dispune de unelte pentru a examina veridicitatea și corectitudinea utilizatorilor, acesta nu poate garanta adevărul, exactitatea sau legalitatea listărilor sau capacitatea vânzătorilor de a vinde produse sau capacitatea cumpărătorilor de a plăti pentru produsele din anunturi. Audiobazar.ro nu poate, de asemenea, să se asigure că un cumpărător sau vânzător va încheia o tranzacție sau va garanta adevărata identitate, vârstă și naționalitate ale unui utilizator. Audiobazar.ro vă încurajează să comunicați direct cu potențialii parteneri de tranzacție prin intermediul instrumentelor disponibile pe acest site. Sunteți de acord că Audiobazar.ro este o piață / locație și ca atare nu este răspunzător pentru orice conținut, de exemplu date, text, informații, nume de utilizator, grafică, imagini, fotografii, profiluri, audio, video, articole și linkuri postate de dvs., alți utilizatori sau terți pe Audiobazar.ro. UTILIZAȚI SERVICIUL AUDIOBAZAR.RO PE PROPRIUL RISC ȘI SUNTEȚI DE ACORD CU FAPTUL CĂ SITE-UL ESTE FURNIZAT CU TOATE DEFECTELE.

2. Calitatea de membru

(A) Serviciile Audiobazar.ro sunt disponibile numai pentru persoane fizice cu vârsta de  peste 18 ani, care pot constitui contracte obligatorii din punct de vedere juridic. Reprezentați și garantați că aveți cel puțin 18 ani și că toate informațiile de înregistrare pe care le transmiteți sunt corecte și veridice. Audiobazar.ro poate refuza, la propria sa discreție, să ofere accesul sau utilizarea site-ului către orice persoană sau entitate și să își modifice criteriile de eligibilitate în orice moment. Această prevedere este nulă atunci când este interzisă de lege și dreptul de a accesa site-ul este revocat în astfel de jurisdicții. Persoanele care nu au împlinit vârsta de 18 ani trebuie să utilizeze în orice moment serviciile Audiobazar.ro numai în colaborare cu și sub supravegherea unui părinte sau a unui tutore legal care are cel puțin 18 ani. În toate aceste cazuri, adultul este Utilizatorul și este responsabil pentru toate activitățile.

(B) Conformitate: Sunteți de acord să respectați toate legile locale privind comportamentul online și conținutul acceptabil. În plus, trebuie să respectați politicile companiei Audiobazar.ro, așa cum se specifică în Termenii de utilizare, precum și toate celelalte reguli de funcționare, politici și proceduri care pot fi publicate din timp în timp pe site de Audiobazar.ro din când în când fără notificare către dvs. Prin prezenta, renunțați la toate reclamațiile și drepturile privind notificarea modificărilor aduse Termenilor de utilizare sau altor politici asociate. În plus, anumite servicii oferite prin intermediul site-ului pot fi supuse termenilor și condițiilor suplimentare promulgate de Audiobazar.ro din când în când; utilizarea de către dvs. a unor astfel de servicii este supusă acelor termeni și condiții suplimentare, care sunt încorporate în prezentul acord prin această referință.

(C) Parola: Parola ta este responsabilitatea ta. Păstrați-vă parola sigură. Sunteți pe deplin răspunzător pentru toată activitatea, răspunderea și daunele rezultate din eșecul dvs. de a păstra confidențialitatea parolei. Sunteți de acord să notificați imediat Audiobazar.ro despre orice utilizare neautorizată a parolei dvs. sau despre orice încălcare a securității. De asemenea, sunteți de acord că Audiobazar.ro nu poate și nu va fi răspunzător pentru nicio pierdere sau daună rezultată din nereușita dvs. de păstrare a parolei în siguranță. Sunteți de acord să nu furnizați informațiile dvs. de utilizator și parolă în combinație cu orice altă parte decât Audiobazar.ro fără permisiunea expresă scrisă a Audiobazar.ro. Dacă parola dvs. este încălcată pe orice site web, Audiobazar.ro vă recomandă să schimbați imediat parola Audiobazar.ro. Audiobazar.ro nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice nereușită de schimbare a parolei după o încălcare a informațiilor dvs. pe orice site web.

(D) Informații despre cont: Trebuie să păstrați în permanență informațiile dvs. de cont actualizate și corecte, inclusiv o adresă de e-mail validă. Pentru a vinde obiecte pe Audiobazar.ro, trebuie să furnizați și să păstrați informații valide despre plată, cum ar fi informații valide despre cărțile de credit sau un cont PayPal valid.

(E) Transferul contului: Nu puteți transfera sau vinde contul dvs. Audiobazar.ro și ID-ul de utilizator altor persoane. Dacă vă înregistrați ca entitate comercială, dumneavoastră personal vă garantați că aveți autoritatea de a obliga entitatea la prezentul acord.

(F) Codul de conduită: Audiobazar.ro menține o politică strictă împotriva discriminării, hărțuirii și conducerii sexuale neadecvate de orice fel pe site-ul său. Accesul dvs. la site-ul Audiobazar.ro este condiționat de respectarea acestei politici. Audiobazar.ro își păstrează dreptul de a elimina orice utilizator care încalcă această politică. Astfel de determinări se vor face la discreția Audiobazar.ro și pot fi implementate fără avertisment sau cu capacitatea de a vindeca.

(G) Dreptul de a refuza serviciul: ACCESUL LA SERVICIILE AUDIOBAZAR.RO ȘI SITE ESTE UN PRIVILEGIU GARANTAT LA DISCREȚIA AUDIOBAZAR.RO. NU aveți niciun drept să accesați site-ul AUDIOBAZAR.RO. Audiobazar.ro va rezilia orice utilizator pe care îl determină că furnizează servicii competitive pentru Audiobazar.ro prin intermediul site-ului. Serviciile Audiobazar.ro și toate accesările la site nu sunt disponibile pentru membrii Audiobazar.ro suspendați temporar sau pe durată nedeterminată. În plus, Audiobazar.ro își rezervă dreptul, prin discreția Audiobazar.ro, de a anula conturi neconfirmate sau inactive sau de a vă dezactiva, dezactiva sau închide contul dvs. din orice motiv, fără notificare.

3. Taxe și servicii

Alăturarea și crearea unui magazin pe Audiobazar.ro este gratuită. Audiobazar.ro nu percepe taxe pentru a lista un articol de vânzare. Când listați un articol, aveți posibilitatea să revizuiți și să acceptați taxele pe care vi le veți plăti. Politica de facturare a Audiobazar.ro, care este supusă modificării, este încorporată în prezentul acord prin referință. Modificările aduse Politicii de facturare și taxele pentru serviciile Audiobazar.ro sunt valabile imediat după publicarea modificărilor pe Site. Audiobazar.ro poate, de asemenea, să aleagă temporar modificarea politicii de facturare și a taxelor pentru serviciile Audiobazar.ro pentru evenimente promoționale (de exemplu zile gratuite de înscriere); astfel de modificări sunt eficiente atunci când Audiobazar.ro publică evenimentul promoțional temporar de pe site.

Audiobazar.ro la discreția sa, poate să schimbe oricând unele sau toate serviciile Audiobazar.ro. În cazul în care Audiobazar.ro introduce un nou serviciu, taxele pentru serviciul respectiv sunt efective la lansarea serviciului. Dacă nu se specifică altfel, toate comisioanele sunt cotate în RON. Taxele vor include prețul final de vânzare al unui articol, precum și taxele de expediere la comandă. În anumite situații, inclusiv, dar fără a se limita la, o tranzacție nevalidă sau nevalidă și returnări, Audiobazar.ro poate emite un credit pentru taxele aplicabile în declarația de facturare a vânzătorului. Sunteți responsabil pentru plata tuturor taxelor, taxelor de expediere pe baza greutăților și măsurătorilor exacte și a taxelor aplicabile asociate cu utilizarea Audiobazar.ro. Audiobazar.ro permite vânzătorilor să indice jurisdicțiile fiscale aplicabile care vor fi colectate de la cumpărători prin Audiobazar.ro la punctul de vânzare.

Taxe și reziliere: Dacă Audiobazar.ro întrerupe un anunț sau contul dvs., sau dacă vă închideți contul ori dacă plata din redevențele dvs. nu poate fi efectuată din nici un motiv, sunteți obligat să plătiți Audiobazar.ro pentru toate taxele neplătite plus penalitățile, dacă este cazul . În cazul în care contul vânzătorului nu este plătit în întregime și devine ulterior datorat, vânzătorul riscă penalități, cum ar fi suspendarea privilegiilor și / sau rezilierea contului și alte mecanisme de colectare (inclusiv păstrarea agențiilor de colectare și a consilierilor juridici). Dacă aveți o întrebare sau doriți să contestați o taxă, contactați Audiobazar.ro.

4. Postarea unui anunț

(A) Precizarea și cerințele privind anunțuri: Prin listarea unui produs pe site, garantați că dvs. și toate aspectele articolului respectați politicile publicate de Audiobazar.ro. De asemenea, vă garantați că puteți vinde articolul legal. Trebuie să descrieți cu exactitate articolul listat de dvs. și toți termenii de vânzare în magazinul dvs. Audiobazar.ro. Anunțul dvs. poate include numai descrieri de text, grafice, imagini și alte tipuri de conținut relevante pentru vânzarea acelui articol furnizat de dvs. Nu este permisă utilizarea fotografiilor sau conținutul dezvoltat de terți fără permisiunea scrisă expresă a acestora. Anunțurile nu pot include link-uri sau referințe la alte locuri de vânzare, anunțuri externe, site-uri web sau canale de vânzare. Orice astfel de adăugări vor fi eliminate de la înregistrare de către Audiobazar.ro fără notificare. Este interzisă includerea numerelor de telefon sau a adreselor de e-mail direct în listele de anunțuri, bannerele magazinelor sau în magazinele dvs. Toate elementele trebuie să fie listate într-o categorie corespunzătoare, cu etichete corespunzătoare. Fiecare anunț trebuie să descrie în mod corect și complet articolul / articolele de vânzare în acel anunț. Fiecare articol unic trebuie să aibă propriul anunț. Orice declarații false intenționate sau afirmații frauduloase în înregistrarea dvs. sunt motive pentru închiderea imediată a contului dvs., la discreția Audiobazar.ro.

5. Elemente și activități interzise, ​​care pot fi contestate și care încalcă prevederile

Sunteți singurul responsabil pentru comportamentul și activitățile dvs. pe Audiobazar.ro și pentru toate datele, textul, informațiile, numele de utilizator, grafica, imaginile, fotografiile, profilurile, materialele audio, video, elementele și linkurile folosite, listate și afișațe de dvs. pe Audiobazar.ro.